Niet alleen elektronica

14-05-2018


Na jarenlange ervaring hebben wij ons ontwikkelt tot volledige all-in-one shop, waarbij we ook Mechanica design aan onze klanten aanbieden. Maar hoe zien de taken van een mechanica ontwerper bij de VEDS Group er eigenlijk uit?

Allereerst komen natuurlijk de vragen naar voren om er achter te komen wat de kern van het probleem is: hoe moet het product functioneren en hoe moet het eruit zien. Hoe groot mag het product zijn? Welke eisen zitten er aan het product? Verscheidene vragen die bepalend zijn voor het functioneren van het product. Vervolgens doorlopen we een geheel creatief proces, dit varieert van snelle handschetsen tot uitgewerkte spuitgietonderdelen.

Van 3D prints tot uitgewerkte krachtberekeningen. Dit met programma's als CREO of Solid Works. Natuurlijk gaan deze beslissingen altijd in overleg tussen onze in house Mechanica en PCB-ontwerpers, wat ervoor zorgt dat de integratie tussen beide kanten soepel verloopt en dat wij u zo de best mogelijk oplossing kunnen bieden.

Benieuwd wat onze mechanica ontwerpers voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de voor u meest passende oplossing.

Een tekort aan technisch personeel.
En nu?