Veeren Electronic Design Solutions, afgekort V.E.D.S., Q-Matrix en Wingz. Samen vormen deze 3 entiteiten de VEDS Group. Wij helpen u vanaf kleinere activiteiten zoals ondersteuning bij uw eigen project, tot het volledig realiseren (inclusief project managen) van uw nog te realiseren technologische ideeën. Hierdoor zijn wij de perfecte all-in partner voor (toekomstige) klanten; van start-ups tot grote internationale partijen.

'IK KAN ALLES VOOR MIJN KLANTEN'

is de quote waarmee John Veeren in 1994 Veeren Electronic Design Solution (VEDS) BV startte op de zolderkamer van zijn huis. Na jarenlang als hardware engineer gewerkt te hebben voor andere bedrijven, besloot hij zijn passie in een eigen bedrijf te steken.

Nog steeds werken wij vanuit deze simpele quote, die veranderd is in:

John Veeren van Veeren Electronic Design Solutions BV
VEDS gevestigd op High Tech Campus Eindhoven (HTCe)

'WIJ KUNNEN ALLES VOOR ONZE KLANTEN'

VEDS Group is namelijk uitgegroeid tot een familiebedrijf met 25+ werknemers. Nadat in 1999 de eerste mede hardware engineer werkzaam werd voor V.E.D.S. BV, volgde in 2005 een klein prototype productie bedrijf: Q-Matrix BV. Het bedrijf bleef groeien, waarna in 2007 WingZ opgericht werd. Dit onderdeel van het bedrijft ontwikkelt (embedded) software. Hiermee ontstond VEDS Group: een all in-house (fijn) elektronisch productontwikkelbedrijf waar het zijn van één aanspreekpunt voor klanten centraal staat. Sinds 2008 zijn we gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven - het Brainport centrum van Nederland.

onze kernwaarden

Onderstaand lees je onze kernwaarden. Ze beschrijven wie we zijn en waar wij voor staan. Deze waarden helpen ons in onze dagelijkse en toekomstige keuzes. Bij elk besluit, hoe groot of klein dan ook, handelen wij ernaar waardoor wij kwaliteitsproducten kunnen uitleveren. Hierbij zorgt de combinatie van onze kernkwaliteiten ervoor dat wij onze klanten kunnen steunen in hun succes. Daarbij is het voor ons van belang om met het oog gericht op de toekomst een groenere wereld te creëren.

Om met onze kernwaarden een bijdrage te leveren aan een betere wereld willen we nog verder groeien. De ambitie is om uiteindelijk de topspeler van de (Nederlandse) markt voor embedded productontwikkeling te zijn, met de naam VEDS Group als kwaliteitsstempel.

high quality

kwaliteitsproducten afleveren is een must en de belangrijkste waarde binnen VEDS Group.


betrouwbaarheid

we doen wat we beloven, waarmee we onze klanten ondersteunen in hun succes.

innovatie

voortdurend in beweging zijn, wat zorgt voor de slimste en best ontwikkelde producten én collega's.

inspiratie

helpt ons met het brainstormen voor en het ontwikkelen van de beste producten.

duurzaamheid

voor een beter wereld; binnen VEDS Group zijn we al jaren met vergroening bezig.


partnerschap

waarom een klant/leverancier relatie wanneer je (waar gewenst) een samenwerking kan aangaan.


GELUKKIGE COLLEGA’S, GELUKKIGE KLANTEN

Medewerkers en collega's moeten hun talenten kunnen inzetten en naast de producten ook zichzelf ontwikkelen. Voor ons is een belangrijke waarde hierin: Gelukkige collega’s zorgen voor gelukkige klanten. Om gelukkig te zijn in je werk, moet je er plezier in hebben, en het moet je uitdagen. Alleen dan kun je de beste worden. Naast het plezier in de dagelijkse werkzaamheden, organiseren we kwartaal borrels en jaarlijkse uitjes. Ook lunchen collega's samen en wandelen sommigen gezamenlijk. We beschikken over een dartbord en tafelvoetbaltafels die regelmatig gebruikt worden, tussendoor of tijdens bijvoorbeeld ons maandelijkse taart-moment.

Office Veeren Electronic Design Solutions
Office Veeren Electronic Design Solutions; hardware & software

HOE JIJ DE BESTE WORDT

Hoe jij de beste wordt, is aan onze werknemers en collega's zelf om in te vullen. 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg' of juist 'Niets kan gek genoeg zijn'; het past allemaal binnen de gedachten van VEDS Group. Vind je eigen weg, er is niet maar één weg die naar Rome leidt. Wij als VEDS Group kunnen je hierin ondersteunen met eventuele scholing en trainingen, maar ook door middel van ‘training on the job’.

AGILE & SCRUM

Wij werken sinds 2017 volgens de Scrum/Agile-methodiek en het Holacracy-model. Deze hebben wij toegepast binnen onze kwaliteitsstandaarden. Dit betekent dat wij werken zonder management, maar met zelfsturende teams. Er zijn niet zozeer functies; iedereen vervult rollen. Deze rollen staan niet vast en zijn dynamisch. Per project wordt in de teams iedere discipline gevoegd. De teams zelf dragen de verantwoordelijkheden en de uitvoering van de werkzaamheden binnen het toegewezen project.

Agile & Scrum sessie Veeren Electronic Design Solutions
 
 

VEDS GROUP BIJ VAN PASSIE NAAR DROOMBAAN

In 2018 werd VEDS Group benaderd om deel te nemen aan het televisieprogramma Van Passie naar Droombaan. Dat zagen we wel zitten en zeiden 'Ja', om samen met Nyoyn International mee te doen. Hiernaast het resultaat van onze bijdrage.

heeft u vragen over onze diensten of producten?

vraag naar de mogelijkheden.

Protected by reCAPTCHA.

contactgegevens


VEDS Group

high tech campus 25, hal 2
5656AE Eindhoven
Nederland

tel: +31 (0)88 011 02 02
mail: info@veds.nl

algemene voorwaarden