Ook VEDS Group is al lange tijd bezig met het verkleinen van haar footprint. Deze verduurzaming van het bedrijf proberen we op verschillende manieren op te pakken. Lees hieronder hoe wij op dit moment ons steentje bijdragen aan een betere wereld.         

Verduurzaming op kantoor VEDS (Veeren Electronic Design Solutions) BV

VERDUURZAMING OP KANTOOR

Een steentje bijdragen aan een betere wereld begint bij jezelf: in dit geval dus bij VEDS Group. Wij hebben al verschillende stappen ondernomen om te verduurzamen, waaronder het kiezen voor duurzame opties van kantoorartikelen en kantinespullen. Denk hierbij aan biologische, gerecyclede en ecologisch verantwoorde producten, zoals: ecologisch verantwoord en gerecycled papier en verpakkingsmaterialen; het minimaliseren van wegwerpmateriaal zoals koffiebekers en lepels; en het recyclen van gebruik- en verzendmateriaal. Ook stimuleren wij -waar het kan- onze collega's te rijden met elektrische vervoersmiddelen. Tegens maken wij tijdens de ontwikkeling van producten voor partners en derden de meest milieu verantwoorde keuzes, zodat deze elektronische oplossingen voor betere klimaatomstandigheden (gaan) zorgen. Hiernaast zijn we bezig met de letterlijke vergroening in onze kantooromgeving met luchtzuiverende planten, wat zorgt voor een betere en gezondere werkomgeving. 

TREES FOR ALL

Wij ontvangen veel pakketten vanuit bijvoorbeeld Azië en US, wat zorgde voor de vraag:  'Wat kunnen wij als bedrijf doen om deze CO2-uitstoot te verkleinen of te compenseren? ' Na onderzoek bleek dat voor ons Trees for All een goede partner zou zijn. Dit bedrijf biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om hun CO2-verbruik te compenseren door middel van het planten van bomen. Dit doen zij door het starten van verscheidene projecten in verschillende beboste gebieden op onze wereld.

Lees hier meer over de samenwerking met Trees for All.

Samenwerking VEDS en TREES FOR ALL
Samenwerking VEDS en Archipel

ARCHIPEL

We komen zeer binnenkort als sponsor op een E-Crafter bus te staan voor Archipel. Deze bus sponsoren wij zodat ouderen vervoert kunnen worden van hun woning naar dagbesteding en eventuele uitjes.

Onze klant F1rst regelt de infrastructuur voor het laden van deze bussen. Omdat deze bus géén CO2 uitstoot heeft, het doel van de bus VEDS Group aanspreekt én lokale verbinding biedt, zijn we deze sponsorschap aangegaan.

HIGH TECH CAMPUS

Naast dat wij bij VEDS Group bezig zijn met de verduurzaming van ons bedrijf, houdt ook onze verhuurder zich bezig met de verduurzaming van de campus waarop ons bedrijf gevestigd zit. De High Tech Campus (HTC) in Eindhoven streeft ernaar om in 2025 de 'most sustainable campus of Europe' te zijn. Dit heeft direct positieve gevolgen voor VEDS Group, die wij onder andere merken doordat wij stroom afnemen via zonnepanelen en daarnaast groene stroom geleverd krijgen, de afvalscheiding en doordat de HTC een groene omgeving is om te werken. Dit zijn een aantal voorbeelden: Lees hier meer over de verduurzaming van de High Tech Campus.

Veeren Electronic Design Solutions (VEDS) BV gevestigd op High Tech Campus Eindhoven

Deze maatschappelijk verantwoorde manieren van compenseren bevordert het ecologische herstel van de aarde. Hierdoor worden onze al letterlijk groene PCB's ook op een figuurlijke manier groener. Wij blijven innovatief kijken naar manieren voor het terugdringen van onze footprint. Dit zal een geruststellende gedachte zijn voor onze klanten en partners die ook bewust bezig zijn met verduurzaming."

John Veeren - CEO John Veeren  • CEO VEDS Group

heeft u vragen over onze diensten of producten?

vraag naar de mogelijkheden.

Protected by reCAPTCHA.

contactgegevens


VEDS Group

high tech campus 25, hal 2
5656AE Eindhoven
Nederland

tel: +31 (0)88 011 02 02
mail: info@veds.nl

algemene voorwaarden